L'Àlex Cassanyes Big Band Project es presenta per primer cop a Capellades.

 
PL

PL

 

Data: diumenge 28 de febrer de 2016
Lloc: Teatre de la Lliga de Capellades (C/Pilar, 13)
Hora: 19h

El proper diumenge 28 de febrer, a les 7 de la tarda, al teatre de la Societat La Lliga de Capellades, tindrà lloc el debut de L'ÀLEX CASSANYES BIG BAND PROJECT, una formació de Big Band tradicional de Jazz integrada per 18 músics liderada pel compositor capelladí Àlex Cassanyes, qui expressa les seves inquietuds, reflexions i sentiments de la manera més natural i apassasionant alhora: la música. Les seves composicions i la Big Band esdevenen el canal per on flueixen aquestes emocions, colors i textures de caire netament contemporanies.

En aquest concert podrem escoltar la suite The Garden of Eden, influenciada per la literatura de Hemingway, El Testament d’Amèlia (Arranjament guanyador del concurs de composició del XXXV Festival de Jazz de Granada), Vækst, i també l’estrena d’Un dimanche après-midi à l'Île de la Grande Jatte, basada en el quadre del pintor postimpressionista Georges Seurat. 

L'obra d'Àlex Cassanyes ha estat reconeguda internacionalment amb el 1er Premi del Concurs Europeu per a joves compositors de Big Band de Copenhaguen l'any 2013, el 1er premi del 27è Concurs Internacional de composició per a Big Band i arranjament en el marc del Festival de Jazz de Barga, a la Toscana Italiana l'agost de 2014 i amb el primer premi del concurs de Composició i Arranjaments per a Big Band de la XXXV edició del Festival Internacional de Jazz de Granada, el novembre del mateix 2014. 

En aquest concert, organitzat per la Societat La Lliga de Capellades, l’obra i la formació d'Àlex Cassanyes veuran la llum davant el públic per primer cop, una esperada cita pels amants de la música en el sentit més ample i generós.   

 
PL

PL