Àlex Cassanyes guanya el concurs d’arranjaments del 35è Festival de Jazz Internacional de Granada (I)


concursogranada

 

Àlex Cassanyes guanya el concurs d’arranjaments del 35è Festival de Jazz Internacional de Granada.

Amb l’arranjament de la melodia popular catalana “El Testament d’Amèlia”, el compositor Àlex Casanyes ha estat proclamat aquest dilluns 3 de novembre,  guanyador del 1er premi del concurs de Composició i Arranjaments per a Big Band organitzat en el marc de la XXXV edició del Festival Internacional de Jazz de Granada.

Aquest dissabte dia 8 de novembre a les 9 del vespre, al  teatre municipal Isabel La Catòlica de Granada, la Ool-Ya-Koo Big Band, dirigida per Ramón Cardo, interpretarà, entre altres temes, l’obra guanyadora d’Àlex Cassanyes així com el segon i tercer premi. El compositor capelladí té previst desplaçar-se aquest dissabte a la ciutat andalusa per ser present en l’esmentat concert.

El primer premi d’aquest concurs, organitzat per l’Asociación Cultural Ool-Ya-Koo, amb el patrocini de la Fundación SGAE i la col·laboració del Festival Internacional de Jazz de Granada, afegeix un nou guardó  a la música d’Àlex Cassanyes. La seva visió contemporània de la Big Band no sols queda clarament palesa en aquest arranjament sinó que suma un nou reconeixement, ara a Espanya, després dels èxits aconseguits recentment a la toscana italiana i a Copenhagen.

+ info sobre el concert


Alex Cassanyes gana el concurso de arreglos de la 35ª edición del Festival de Jazz Internacional de Granada. 

Con el arreglo de la melodia popular catalana "El Testament d'Amèlia", el compositor Alex Cassanyes se ha proclamado este lunes 3 de noviembre, ganador del 1er premio del concurso de Composición y Arreglos para Big Band organizado para la XXXV edición del Festival Internacional de Jazz de Granada

Este sábado dia 8 de noviembre a las 21h, en el teatro municipal Isabel La Católica de Granada, la Ool-Ya-Koo Big Band, dirigida por Ramón Cardo, interpretará, entre otros temas, la obra ganadora de Alex Cassanyes así también como el segundo y el tercer premio. El compositor de Capellades tiene previsto desplazar-se este sábado a la ciudad andalusa para estar presente en el concierto. 

El primer premio de este concurso, organizado por la Asociación Cultural Ool-Ya-Koo, con el patrocinio de la Fundación SGAE y la colaboración del Festival Internacional de Jazz de Granada, añade un nuevo galardón a la música de Alex Cassanyes. Su visión contemporánea de la Big Band no sólo queda claramente patente en este arreglo sinó que suma un nuevo reconocimiento, ahora en España, después de los éxitos conseguidos recientemente en la Toscana italiana y en Gopenhagen. 

+ info sobre el concierto